Εικαστικές συναντήσεις στις οποίες τα «λάθη» επιτρέπονται, η φαντασία οδηγεί, η προσωπική έκφραση ανθίζει.
Τα εργαστήρια λάθους δημιουργήθηκαν, σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την Χριστίνα Τσινισιζέλη. Η ιδέα γεννήθηκε μέσα στα εικαστικά εργαστήρια, ώστε να απαλύνει την αγωνία παιδιών και γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών για την «τέλεια» ζωγραφιά, για να ανατρέψει τα «πρέπει» και τα «μη» στη διαδικασία της δημιουργίας, για να αντισταθεί στην επανάληψη και την αντιγραφή. Έναυσμα αποτελεί το έργο σημαντικών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και οι τεχνικές διαφέρουν από εργαστήριο σε εργαστήριο. Οι συμμετέχοντες «ακούγοντας» τα χέρια τους, δημιουργούν με τρόπο αντισυμβατικό ζωγραφιές και κατασκευές, αναπτύσσοντας δεξιότητες.
Τα εργαστήρια λάθους απευθύνονται σε παιδιά, ενήλικες, οικογένειες, μαθητές, εκπαιδευτικούς και υλοποιούνται σε σχολεία, εκπαιδευτικούς χώρους, ιδρύματα, μουσεία.
Τα εργαστήρια λάθους τα οποία υλοποιήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τον Σεπτέμβριο 2017 έως τον Ιούνιο 2019 φιλοξένησαν 4.400 άτομα. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
Η Χριστίνα Τσινισιζέλη αποφοίτησε το 2002 με άριστα από το Τμήμα Διακοσμητικής και Σχεδιασμού Αντικειμένου του ΤΕΙ Αθήνας και το 2005 από τη Δραματική Σχολή «Αρχή». Από το 2004 διατηρεί το ατομικό της εργαστήριο και παράλληλα διδάσκει εικαστικά σε παιδιά κι ενήλικες. Δικές της δημιουργίες διατίθενται σε μουσεία κι επιλεγμένους χώρους τέχνης. Υπήρξε στέλεχος του Μουσείου Παιδικής Τέχνης και συνεργάζεται επί σειρά ετών με το «Κέντρο Βιωματικής Μουσικής Κίνησης και Λόγου, Μαρίζα Κωχ», με το εργαστήριο Φτερό, με σχολεία και ΙΕΚ. Από το 2016 σχεδιάζει και υλοποιεί εικαστικά εργαστήρια και εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.