More
    patakis_kalokairinos katalogos_elniplex 1068x150
    patakis_Ioulios Fataoulios banner_elniplex 1068x150
    patakis_kalokairinos katalogos_elniplex 1068x150
    patakis_Ioulios Fataoulios banner_elniplex 1068x150
    patakis_kalokairinos katalogos_elniplex 1068x150
    patakis_Ioulios Fataoulios banner_elniplex 1068x150
    patakis_june_kalokairinos katalogos_elniplex 405x150
    patakis_Ioulios Fataoulios banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΤζένιφερ Άνιστον: εκδίδει παιδικό βιβλίο με ήρωα τον σκύλο της

    Τζένιφερ Άνιστον: εκδίδει παιδικό βιβλίο με ήρωα τον σκύλο της

    Η διάσημη, βραβευμένη με EMMY ηθοποιός και παραγωγός Τζένιφερ Άνιστον κάνει το εκδοτικό της ντεμπούτο με το παιδικό βιβλίο Clydeo takes a bit of life, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ την 1η Οκτωβρίου του 2024, όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος HarperCollins Publishers.

    Μάλιστα η συμφωνία μεταξύ τους προβλέπει την έκδοση τεσσάρων βιβλίων με ήρωα τον σκύλο Clydeo, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τον αληθινό σκύλο διάσωσης της Τζένιφερ Άνιστον, τον Clyde. Μάλιστα, ο Clydeo έχει ξεκινήσει την καριέρα του στο instagram από τον Δεκέμβριο του 2021, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές και περισσότερες από εκατό εκατομμύρια προβολές. Κι αυτό γιατί σε συνεργασία με το στούντιο κινουμένων σχεδίων Invisible Universe, ο Clydeo θα μεταφερθεί σύντομα και στις οθόνες. Το Invisible Universe είναι ένα κορυφαίο στούντιο κινουμένων σχεδίων το οποίο επωάζει τη δημοφιλία του αγαπημένου χαρακτήρα πρώτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν τον επεκτείνει στα υπόλοιπα προϊόντα όπως ταινίες, τηλεόραση, εκδόσεις κτλ. Το βιβλίο Clydeo takes a bit of life της Jennifer Aniston θα έχει την εικονογράφηση του Βραζιλιάνου δημιουργού Bruno Jacob και μας αφηγείται την ιστορία του Clydeo που ανακαλύπτει ότι η μαγειρική είναι αυτό που τον κάνει να λάμπει. Ο ήρωας κάνει ένα διασκεδαστικό ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού του και με τρόπο συγκινητικό για τους αναγνώστες αναζητά το μεγάλο του πάθος.

    Η Aniston δήλωσε ενθουσιασμένη για τη μεταφορά του Clydeo σε εικονογραφημένο βιβλίο. Ένας σκύλος που ήδη έχει αγαπηθεί στα social με τις μαγειρικές του ατυχίες, την πίστη του στους φίλους του και τις δεξιότητές του να επιλύει αναποδιές, είναι αναμφίβολα ένα εκδοτικό γεγονός το οποίο αναμένεται να γίνει ευπώλητο.

    Τα βιβλία θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα σε Η.Π.Α. και Ηνωμένο Βασίλειο. Η τιμή αναμένεται στα 22$.

     

    RELATED ARTICLES

    Most Popular