More
    patakis_markos banner_elniplex 1068x150
    patakis_BACK_TO_SCHOOL_1068x150
    patakis_markos banner_elniplex 1068x150
    patakis_BACK_TO_SCHOOL_1068x150
    patakis_markos banner_elniplex 1068x150
    patakis_BACK_TO_SCHOOL_1068x150
    patakis_markos banner_elniplex 405x150
    patakis_BACK_TO_SCHOOL_405x150
    ΑρχικήΑτζένταΕπιμορφώσειςΠροσωπικές συναντήσεις εμψύχωσης, γραφής και επιμέλειας «Zugzwang» © by ELNIPLEX

    Προσωπικές συναντήσεις εμψύχωσης, γραφής και επιμέλειας «Zugzwang» © by ELNIPLEX

    Το «Zugzwang» © από το ELNIPLEX είναι μια δυναμική αλληλεπίδραση επιμορφωτή/-τριας και επιμορφούμενου/-ης που οδηγεί στην εύρεση μιας ιδέας, η οποία με τη σειρά της θα γίνει κείμενο, σωστά επιμελημένο, το οποίο θα πάρει τον δρόμο για την έκδοση.

    Το Τζούτζβαγκ, κατοχυρωμένη ιδέα brainstorming γραφής από το ELNIPLEX, είναι γερμανικός σκακιστικός όρος που εμπεριέχει μια πολύ σύνθετη αλλά τόσο συνηθισμένη κατάσταση: είναι η σειρά σου να παίξεις, αλλά δεν ξέρεις ποια πρέπει να είναι η κίνησή σου, έτσι θα προτιμούσες να μην είναι η σειρά σου να παίξεις εσύ, αλλά ο απέναντι.

    Στο «Zugzwang» δεν έχει όριο συναντήσεων. Ρυθμίζεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις δυνατότητες του/της συγγραφέα και μπορεί να υλοποιηθεί σε λίγες ώρες ή να χρειαστεί περισσότερες. Από τι εξαρτάται; Από πολλά: από την έκταση, από την ετοιμότητα του κειμένου, από την ίδια την ιδέα, από τον τρόπο και τη συνέπεια με την οποία θα δουλέψει ο/η συγγραφέας. Θα είμαστε εδώ όσες φορές χρειαστεί μέχρι μια ιδέα να γίνει βιβλίο, από την αρχή έως το τέλος.

    Μορφή διεξαγωγής: ένας/μία διαθέσιμος/-η επιμορφωτής/-τρια με έναν/μία συγγραφέα ή μάξιμουμ με δύο συγγραφείς σε μια δυναμική διαδικασία. Μια μοναδική πορεία δημιουργίας που θα απολαύσει ο/η δημιουργός.

    Ημέρες και ώρες, κατόπιν συνεννόησης και διαθεσιμότητας.

    Διαθεσιμότητα Οκτώβριος 2024-Ιούλιος 2025: θέσεις 4

    Πληροφορίες: info@elniplex.com

    RELATED ARTICLES

    Most Popular