Λάβετε έγγραφη κριτική για το βιβλίο σας

Αν δεν έχετε εκδώσει το βιβλίο σας και θέλετε μια ανεξάρτητη κριτική, εμπιστευθείτε την εμπειρία των ανθρώπων του ELNIPLEX και αγοράστε μία ειλικρινή κριτική προσέγγιση του βιβλίου σας.

Τα βήματα

Ζητήστε την κριτική

Ζητήστε με ένα μήνυμα στο info@elniplex.com από το ELNIPLEX να κρίνει το βιβλίο σας. Θα το κάνει με καθαρότητα και θα αναλύσει όλα όσα βλέπει στο βιβλίο σας, θετικά ή αρνητικά. Με την αποστολή αποδέχεστε ότι δεν θα λάβετε απαραιτήτως θετική κριτική, αλλά ειλικρινή σχόλια, ενδεχομένως δυσμενή, που θα σας βοηθήσουν να επιφέρετε τροποποιήσεις στο βιβλίο σας, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να βοηθήσετε την καριέρα σας.

Στείλτε το χειρόγραφό σας

Με την αποστολή του διασφαλίζετε την πνευματική του προστασία. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο αναλόγως της έκτασης και της αρτιότητάς του προκειμένου να εξετάσουμε ποιος από τους συντάκτες και συνεργάτες του ELNIPLEX θα κάνει την κριτική του βιβλίου σας.

Λάβετε την κριτική μας

Λάβετε λίγες μέρες μετά την κριτική του βιβλίου σας και επισυνάψτε την σε επαφές σας με εκδότες

Δημοσιεύστε την κριτική που λάβατε

Δημοσιεύστε την κριτική του βιβλίου σας στο ELNIPLEX. Δεκάδες άνθρωποι από τον χώρο του βιβλίου, εκδότες, συγγραφείς, agents, θα μπορούν να δουν το έργο σας.

Αν επιθυμείτε κρατήστε ιδιωτική την κριτική που λάβατε. Το ELNIPLEX δεσμεύεται ότι δεν θα τη δημοσιοποιήσει ποτέ παρά μόνο αν εσείς το επιθυμείτε.