More
    h kura ths eleusinas banner_elniplex 1068x150
    patakis_mikros Nikolas banner_1068x150
    patakis_markos banner_elniplex 1068x150
    h kura ths eleusinas banner_elniplex 1068x150
    patakis_mikros Nikolas banner_1068x150
    patakis_markos banner_elniplex 1068x150
    h kura ths eleusinas banner_elniplex 1068x150
    patakis_mikros Nikolas banner_1068x150
    patakis_markos banner_elniplex 1068x150
    h kura ths eleusinas banner_elniplex 405x150
    patakis_mikros Nikolas banner_405x150
    patakis_markos banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΗ Scribd παρουσίασε το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Ask AI

    Η Scribd παρουσίασε το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Ask AI

    Η συνδρομητική υπηρεσία Scribd, μαζί με την συγγενή υπηρεσία Everand παρουσίασε πριν λίγες μέρες τη beta έκδοση ενός νέου εργαλείου τεχνητής νοημοσύνης με το όνομα “Ask AI”.

    Η εταιρία λέει ότι έτσι θα επιτρέψει στους συνδρομητές της να αντλούν γρήγορα βασικές πληροφορίες από έγγραφα στο Scribd, εξοικονομώντας χρόνο. Στο Everand, το Ask AI θα μπορεί να προτείνει τίτλους ηλεκτρονικών και ηχητικών βιβλίων με βάση τα μοναδικά ενδιαφέροντα ενός χρήστη, παρέχοντας έτσι μια πιο ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη εμπειρία.

    “Αυτό το καινοτόμο εργαλείο θα δώσει στους χρήστες μας τη δυνατότητα να αποκαλύπτουν πληροφορίες και να ανακαλύπτουν νέο περιεχόμενο χωρίς κόπο, φέρνοντας ένα νέο επίπεδο εξατομίκευσης και αποτελεσματικότητας”, σημείωσαν κορυφαία στελέχη της Scibd. “Η τρέχουσα πλατφόρμα Scribd επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν και να μοιράζονται έγγραφα για να διευκολύνουν τη διάδοση της γνώσης, αλλά ο εντοπισμός σχετικών πληροφοριών μπορεί μερικές φορές να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία μεταξύ των εκατοντάδων εκατομμυρίων εγγράφων που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο. Το Ask AI θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ερωτήσεις και να λαμβάνουν απαντήσεις σχετικά με συγκεκριμένα έγγραφα στο Scribd μέσω μιας συνομιλίας που θα αναλύει γρήγορα έγγραφα μήκους έως και 1.000 σελίδων σε λίγα δευτερόλεπτα και θα αντλεί βασικά στοιχεία, θα εξάγει δεδομένα ή θα επεκτείνει τις έννοιες”.

    “Η λειτουργία Ask AI βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση δοκιμής και είναι διαθέσιμη σε έναν περιορισμένο αριθμό συνδρομητών στην εφαρμογή και την ιστοσελίδα της Everand”, σημειώνεται στην ιστοσελίδα. Όταν είναι διαθέσιμη η συνομιλία, ένα κουμπί αστραπής στην ιστοσελίδα μας ή η καρτέλα “Ask AI” θα είναι παρόντα στο κάτω μέρος της εφαρμογής.

    Το Ask AI είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή μόνο στα Αγγλικά. Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα.

    RELATED ARTICLES

    Most Popular