More
    patakis_kalokairinos katalogos_elniplex 1068x150
    patakis_Ioulios Fataoulios banner_elniplex 1068x150
    patakis_kalokairinos katalogos_elniplex 1068x150
    patakis_Ioulios Fataoulios banner_elniplex 1068x150
    patakis_kalokairinos katalogos_elniplex 1068x150
    patakis_Ioulios Fataoulios banner_elniplex 1068x150
    patakis_june_kalokairinos katalogos_elniplex 405x150
    patakis_Ioulios Fataoulios banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΕξαγορά του μεγαλύτερου εκδοτικού ομίλου της Ολλανδίας από τον Simon & Schuster

    Εξαγορά του μεγαλύτερου εκδοτικού ομίλου της Ολλανδίας από τον Simon & Schuster

    Ο μεγάλος εκδοτικός όμιλος Simon & Schuster προχώρησε στην εξαγορά του μεγαλύτερου εκδοτικού ομίλου της Ολλανδίας, Veen Bosch & Keuning (VBK), συμπεριλαμβανομένων όλων των imprints του VBK στην Ολλανδία και το Βέλγιο, καθώς και τις αδελφές εταιρείες, τον παραγωγό ηχητικών βιβλίων Thinium και τη συνδρομητική πλατφόρμα για ηχητικά και ηλεκτρονικά βιβλία Bookchoice.

    Η εξαγορά του ομίλου VBK είναι η πρώτη της νέας πολιτικής του ομίλου Simon & Schuster. Ο VBK περιλαμβάνει συνολικά 13 εκδοτικούς οίκους σε Ολλανδία και Βέλγιο και εκδίδει γύρω στα 1.500 βιβλία ετησίως στα ολλανδικά και στα φλαμανδικά. Είναι ο μεγαλύτερος εκδότης στην Ολλανδία και έχει μια ποικιλία imprints: Alfabet, Ambo|Anthos, AnkhHermes, Atlas Contact, De Fontein, Houtekiet, KokBoekencentrum, Kosmos, Mozaïek, Luitingh-Sijthoff, Omniboek, Ten Havemer, & Keuning και Zwartjes & Labovic, με την ιστορία κάποιων από τα παραπάνω να φτάνουν μέχρι τα 150 χρόνια!

    Παρά την εξαγορά, οι VBK, Thinium και Bookchoice θα συνεχίσουν να λειτουργούν αυτόνομα από τον Simon & Schuster με έδρα το Άμστερνταμ, την Ουτρέχτη, τη Weesp και την Αμβέρσα, ενώ θα διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας. Επίσης, όλοι οι εργαζόμενοι της VBK θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα ιδιοκτησίας εργαζομένων του μεγάλου ομίλου με τίτλο Simon Shares.

    Με την εξαγορά αυτή, ο Simon & Schuster μπαίνει δυναμικά στην αγορά της Ευρώπης, φιλοδοξώντας να βγάλει βιβλία με το στίγμα του. Φέτος, ο όμιλος γιορτάζει τα 100 χρόνια του φέτος. Με 1.700 υπαλλήλους και 1.300 νέους τίτλους ετησίως, ο Simon & Schuster  βρίσκεται με τα βιβλία του σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο.

    RELATED ARTICLES

    Most Popular